the TOP HOUSE

viitorul este aproape

Situat in Braşov, la doar 600 de metri de Piata Sfatului si la mai putin de 1km de Turnul Negru, The Top House va ofera cazare intr-o cladire complet renovata, specifica arhitecturii Brasovului Vechi.

Ascunsa intr-o curta interioara, in incinta vechii Curti de Fier, avand parcare gratuita, salon de mic dejun si internet gratuit, The Top House va asteapta in inima Brasovului.

Oaspetii nostri se vor putea bucura de activitati in Brasov si in jurul acestuia, ca ski, hiking, mountain biking sau vizitarea obiectivelor turistice. Gazda dumneavoastra va fi bucurosa sa va ofere sugestii de activitati, atractii si restaurante pentru a va face sederea cat mai placuta.

Va oferim...

The Top House ofera 5 camere duble, 2 apartamente si un salon pentru mic dejun. Receptia este deschisa non stop iar in toate zonele proprietatii este disponibil Wi-Fi gratuit.
Fiecare camera de la The Top House include TV cu ecran plat cu canale prin cablu, un minibar si un set de bun venit cu fierbator electric si o selectie de ceaiuri si cafea instant gratuite. Deasemenea toate camerele sunt prevazute cu articole de toaleta gratuite, uscator de par, prosoape.
Menajul are loc zilnic.
In salonul de mic dejun se serveste zilnic un mic dejun tip bufet care este inclus in pret.
Exista un numar limitat de locuri de parcare care sunt alocate gratuit in functie de disponibilitate.

Cele mai importante obiective turistice din proximitate:

Biserica Neagra: 600m

Turnul Alb: 800m

Strada Sforii: 1,2km

Paradisul Acvatic: 3,4

Aventura Parc: 7,5km

Biserica Fortificata Harman: 13km

Dino Parc: 17km

Va asteptam cu drag!

Afacere de familie, administrata de familie, sentiment de familie, sentimentul de “acasa” in timp ce esti aproape de tot ce conteaza